Ole. (foto: united, twitter)

For et halvt år siden var forståsegpåerne ikke nådig med Ole Gunnar Solskjær: Lettvekter, UT! Ed Woodward sto denne gangen stødig i stormen, og lot Ole fortsette med å gjøre jobben sin. Nå har det blitt merkelig stille fra «galleriet i Muppet Show» (noen som husker Statler og Waldorf?).

Forrige sesong fikk Solskjær lurt United inn til en Champions League-kvalikplass, denne sesongen kan manageren vise til en helt annen stabilitet. Premier League-titlen er utenfor rekkevidde, men jevne gode resultater de siste månedene har plassert United på 2. plass foran horden med Leicester, Chelsea, West Ham, Everton – og nå også Tottenham.

Les: Mot alle odds: Manchester United i samtaler med Raiola om overgang

Til sommeren går Solskjær allerede inn i sitt siste år av kontrakten. Så hva skjer? Skal det ventes med å se om semifinalespøkelsene til Solskjær fortsetter å herje som forrige sesong og om United ender sesongen et solid steg nærmere PL-trofeet?

Ifølge Daily Mirror har United allerede bestemt seg for hva som skal stå på karakterkortet til Solskjær til sommeren: Bestått, vi trenger mer Ole.

Les på F7: «Stripchat» vil betale mer enn det dobbelte av det Pirelli gjør

Den engelske avisen hevder klubben er tilfreds med endringen og utviklingen som er gjort under Solskjærs ledelse, der belønningen blir fornyelse av kontrakten. Det kommer ikke frem hvor mange år det dreier seg om, men vi vet like godt som alle andre at en kontraktsperiode betyr null og niks hvis motgangen slår inn. Derfor er det signalene fra United om Solskjær still for manager, som betyr noe.

Daily Mirror hevder dialogen/forhandlingen mellom klubb og Solskjær er godt i gang, og på vei inn i siste fase.

Vi tipper offentliggjørelsen kommer i god tid før sesongavslutningen, noe som vil gi Solskjær og spillere forutsigbarhet og et solid boost. Gjengen på galleriet hos Muppet Show får da mene det de vil.

Yes!

Les: You-shall-not-pass strategi får Tuchel til å matche selveste Mourinho