(foto: united, twitter)

Selv med Frank Lampard på Stamford Bridge har det ikke blitt noe løft for Mason Mount, en kjedelig skade har holdt spilleren ute siden april. En måned før kontraktsutløp med Chelsea er klubben ikke villig til å plassere 24-åringen i øverste del av lønnshierarkiet. Liverpool har vært sterkt linket til midtbanespilleren, for Jürgen Klopp er den engelske spilleren definert som en viktig brikke i oppbyggingen av en ny midtbane. Hos Arsenal har Mount blitt vurdert som alternativ. I den røde delen av Manchester jobbes det også aktivt.

Man United har som alltid flere alternativer det jobbes med parallelt, ifølge Daily Mail er Mason Mount en av kandidatene til jobben på den offensive delen av midtbanen.

LES: Pengene du betaler for å se Champions League gir rekordutbetaling

Og ikke bare kandidat. Ifølge den engelske avisen har Man United signalisert de står klar med et bud på 55 pund på Mount for å kvitte seg med erkerival Liverpool og Arsenal i racet om den engelske landslagsspilleren (36 kamper for de tre løvene).

LES OGSÅ: The Guardian: Vurderer å droppe Wolverhampton

Ifølge Evening Standard ønsker neste Chelsea-manager, Mauricio Pochettino, at Chelsea skal løse forhandlingene og forlenge med Mount. Kommer et bud på 55 millioner pund, kan et salg likevel være et økonomisk godt utfall i en sesong uten inntekter fra spill i Europa.

Det hører med til historien at Man United hemmes av budprosessen på klubben som trekker inn i juni, men muligheten med en Mount på exit skal tydeligvis utnyttes.