Har en situasjon på vingen som må fikses i januar. (foto: united, twitter)

Harry Kane var i en god periode sterkt linket til Manchester United. Nå er 30-åringen godt etablert hos Bayern München med fire scoringer på de første fire Bundesligakampene og den lange og intense overgangshistorien fra Tottenham er over. For United-supporterne blir det likevel ikke helt over når klubben sliter og står med seks fattige scoringer på fem Premier League-kamper.

Ekstra seigt blir det å høre Daily Mails påstand om at Kane selv var klar for Old Trafford.

LES: Draxler gidder ikke å pakke det inn som Ronaldo, Benzema, Henderson og Neymar

Den engelske avisen hevder Kane var villig til å vente til neste sommer for å gi Manchester United muligheten til å signere ham som free agent når Spurs-kontrakten løp ut, men var avhengig av garanti om at signeringen ville skje. Daily Mail hevder Kane ikke følte seg sikker på at United ville holde døra åpen for ham, dette åpnet for Bayern München og Thomas Tuchel.

LES OGSÅ: Bakte selvfølgelig inn tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

Ole Gunnar Solskjær uttalte i et intervju med The Athletic at Kane er en spiller han hadde signert any day of the week som Man United-manager. Mislykkes Rasmus Højlund, tipper vi dette er en historie som vil følge United i en god stund fremover. Som at Solskjær ba United om å sikre seg den unge Erling Haaland, men klubben valgte å ignorere den sterke anbefalingen.