Julian Draxler får en Neymar-klem.

Denne sommeren har Ronaldo, Benzema, Jordan Henderson og Neymar i tur og orden reist fra UEFA Champions League-regionen for å trekke til saudiarabisk fotball. Kvartetten har kommet med uttalelser om hvor fantastisk landet og kulturen er, hvor overraskende høyt nivå ligaen holder og hvor viktig det er å bringe sine sunne verdier til Saudi-Arabia for å ha en positiv påvirkning. Julian Draxler prøver seg på samme regle etter å ha signert med qatarsk klubb, men ombestemmer seg og innrømmer hva som egentlig var utslagsgivende.

Nå skal vi ikke begynne å sammenligne Qatar og Saudi-Arabia, men Draxler har også gitt avkall på de største kampene og de største titlene for å spille i en «bakgårds-liga».

LES: Den store tabben på Old Trafford

-Jeg kunne nå stå og si at jeg etter 12 år i Europa gjerne ville bli kjent med en ny kultur, få internasjonal erfaring, være del av et spennende prosjekt og helt ignorere temaet penger, begynner den tidligere PSG-spilleren til Bild.

-.. Selv om dette også er sant, så ville jeg lyve hvis jeg sa at den finansielle delen ikke spilte en avgjørende rolle i skiftet, innrømmer Draxler.

LES OGSÅ: Bakte selvfølgelig inn tilbakekjøpsklausul i Kane-kontrakten

Takk.