Cristiano Ronaldo

Det står mellom tre klubber nå som Cristiano Ronaldo har bestemt seg for å forlate Juventus, det var fire for noen dager siden, men etter Real Madrid har landet Kylian Mbappe er de definitivt av listen.

Samtidig som sannsynligheten for en overgang til Paris Saint-germain som den franske superstjernen forlater for tidenes nest største overgangssum øker.

Les: Mbappe signering er nært forestående

Den portugisiske spissen har har informert Bianconeri om at han ønsker å forlate klubben.

Manchester City har trolig mislyktes i å signere Harry Kane og har helt og holdet flyttet fokus til Cristiano Ronaldo uten at det på noen måte er en «nødløsning» men de er fullstendig klar over at Cristiano Ronaldo med sine 36 år ikke er en så langsiktig løsning som Harry Kane som bare er 28 år gammel.

Sjefene i Juventus Pavel Nedved og Massimiliano Allegri hadde forsøkt å opprettholde roen ved å insistere på at nr. 7 ville bli. – Det blir vanskelig å opprettholde etter Ronaldo har informert om sitt ønske om å forlate klubben.

Juventus venter nå på et tilbud som tilfredsstiller dem, og Sky Italia melder rapporterer at klubben trenger å motta et beløp nær 30 millioner euro for å slippe Ronaldo. – Andre nevner lavere beløp.

Les: Rooney bruker seg selv for å forklare hva han mener om Ronaldo-overgang til Manchester City

Jorge Mendes har jobbet de siste 24 timene med å avslutte en avtale med Manchester City, og manager Pep Guardiola er fast bestemt på å legge til en som kan gå rett inn på laget og score mål.

Ikke alle er fornøyde med en eventuell overgang til City. «Alle vet at jeg aldri ville ha kunnet spille for Liverpool eller Manchester City. Det er innlysende», sier United to the bone-Rooney om saken.

En retur til Manchester United virker nå som det minst sannsynlige alternativet av de tre klubbene som er igjen, men ting skjer fort i fotballen, spesielt rett før «deadline day».

OPPDATERT: Ronaldo har kommet hjem