Får penga sine.

Hvis du leter etter Rune Bratseth foreslår vi at du benytter en annen liste, den er tross alt satt opp av Daily Mail – De siste par tiår har det vært dikusjon om hvem som er verdens beste fotballspiller Lionel Messi eller Christiano Ronaldo.

De som «heier» på Ronaldo vil bli skuffet.

Les: Aurelien Tchouameni hinter om fremtiden til Kylian Mbappe

En bemerkelsesverdig fravær fra topp 50 er Neymar Jr , som går glipp av til tross for at han er Brasils toppscorer gjennom tidene, i tillegg til at han har vunnet alle trofeene som er tilgjengelige for ham i Europa.

Se hele listen nedest, men for nå, la oss se nærmere titt på topp 10.

 • Cristiano Ronaldo – Nr.10
 • Litt sjokkerende, mannen som mange anser for å være den største som noensinne har spilt fotball, sniker seg så vidt inn på topp ti. Ronaldo har vunnet fem Ballon d’Or gjennom karrieren og er den mest scorende spilleren noensinne.

  Den nå 39-åringen var også kaptein for sin nasjonale side til deres første internasjonale trofeer noensinne og har rekorden for flest internasjonale mål gjennom tidene med 128 mål for Portugal.

  Ronaldo har også rekorden for flest Champions League-mål i historien med 141 og har vunnet konkurransen en rekord på fem ganger som inkluderte tre titler på rad fra 2016-2018. (Under manager Zinedine Zidane)


  Zico – Nr.9

  På 9. plass kommer den brasilianske legenden Zico som til tross for at han aldri har vunnet en VM-tittel blir han i Brasil sett på som en større helt enn mange andre spillere som er involvert i VM-vinnende lag.

  Zico var kjent for sin dødball-evner og var uten tvil stjernemannen i Brasils VM-lag i 1982.

 • Garrincha – Nr.8
 • En annen brasiliansk legende kommer inn på 8. plass med Garrincha som sniker seg foran både Ronaldo og Zico.

  Garrincha er allment ansett som helten i Brasils VM sier i 1958 og ble kåret til turneringens spiller i 1962, et år preget av det betydelige fraværet til Pele på grunn av skade i de innledende stadiene.

 • Ronaldo Nazario – Nr.7
 • Det er den andre Ronaldo som hevder seg som syvende og er ganske kontroversielt foran den portugisiske stjernen. Ronaldos naturlige talent var noe å se, og han ble belønnet med to Ballon d’Or seire, men dessverre er karrieren hans en historie om «hva kunne ha vært?» på grunn av betydelige skadeproblemer.

 • Alfredo di Stefano – Nr.6
 • Real Madrids andre toppscorer gjennom tidene bak Cristiano Ronaldo, De Stefano var en mann som definerte hva det betydde å være en Galactico. De Stefano vant fem europeiske cuper og var på resultatlisten i hver eneste finale, inkludert et sensasjonelt hat-trick i 1960-finalen.

 • Zinedine Zidane – Nr.5
 • Her går vi inn på topp fem, skriv inn Zinedine Zidane. En av de mest briljante aspektene ved Zidanes spill var hans evne til å gli over banen med ballen til tross for hans ganske store slyngede ramme.

  Franskmannens første touch hører hjemme i Louvre, og du kan ganske enkelt henge hans utrolige førstegangsvolley i Champions League-finalen i 2002 ved siden av. Han laget fotballkunst. – Nå er han også en av verdens aller beste managere.

  Johan Cruyff – Nr.4

  Uten tvil en av de viktigste hodene i fotball, Johan Cruyff går så vidt glipp av topp tre. Cruyff er allment antatt å være grunnleggeren av konseptet «total fotball», en taktikk som fortsatt er synlig i dagens kamp gjennom managere som Pep Guardiola og Mikel Arteta. – For de som så sesong tre av Ted Lasso er det et kjent begrep.

  Nederlenderne vant tre europeiske cuper på rad for Ajax og fødte et av de mest ikoniske ferdighetstrekkene i hele fotballen under verdensmesterskapet i 1974 mot Sverige.

  Diego Maradona – Nr.3

  Maradona ble øyeblikkelig den beste fotballspilleren på hvilken som helst bane han tråkket på, og hvis en kamp kunne oppsummere det perfekt, så er det VM i 1986 mot England.

  Ganske pinlig mange husker fortsatt hans beryktede «guds hånd»-mål i stedet for å fokusere på tidenes største VM-mål. Et mål som Lionel Messi var nær ved å gjenskape identisk mot Getafe for Barcelona.

  Pele – Nr.2

  Bare glipp av topplasseringen kommer brasilianske og fotballikonet Pele . Pele har utmerkelsen av å være den eneste spilleren som har vunnet verdensmesterskapet tre ganger, med sin første triumf oppnådd som tenåring i 1958. Han ble senere den ikoniske lederen for det største fotballaget i historien, Brasil-laget som tok 1970. Verdensmesterskap.

 • Lionel Messi – Nr.1
 • Det kom aldri til å bli noen andre, var det? Den største fotballspilleren gjennom tidene er Lionel Messi, mannen med flest Ballon d’Or-seire i historien sitter ikke overraskende på kastet.

  Messi har hatt en av de største karrierer i fotballhistorien, og vunnet Champions League tre ganger for Barcelona, ​​en klubb der han er toppscorer.

  Argentineren la til kronjuvelen til samlingen sin i 2022 ved å vinne verdensmesterskapet i Qatar, en turnering der han scoret syv mål, som inkluderte fire straffer.

  Les: Hadde Alex Ferguson fått viljen sin ville Solskjær ikke spilt for Manchester United


  Her er resten av Topp 50-listen

  Nr.50- Gareth Bale

  Nr.49.- Robert Lewandowski

  Nr.48- John Robertson

  Nr.47.- Roy Keane

  Nr.46- Lothar Mathaus

  Nr.45.- Hugo Sanchez

  Nr.44.- Paul Gascoigne

  Nr.43.- Hristo Stoichkov

  Nr.42.- Denis Law

  Nr.41.-Thomas Muller

  Nr.40.- Romario

  Nr.39.- Jairzinho

  Nr.38.- Thierry Henry

  Nr.37.- Dennis Bergkamp

  Nr.36- Franco Baresi

  Nr.35- Gerson

  Nr.34.- George Weah

  Nr.33.- Andres Iniesta

  Nr.32.- Xavi

  <>Nr.31.- Paolo Maldini

  Nr.30.- Stanley Matthews

  Nr.29.- Lev Yashin

  Nr.28.- Nándor Hidegkuti

  Nr.27.- Duncan Edwards

  Nr.26.- Kenny Dalglish

  Nr.25.- John Charles

  Nr.24.- Gianni Rivera

  Nr.23.- Bobby Moore

  Nr.22.- Cafu

  Nr.21.- Marco van Basten

  Nr.20.- Michel Platini

  Nr.19.- Roberto Baggio

  Nr.18.- Ronaldinho

  Nr.17.- Eusebio

  Nr.16.- Kylian Mbappe

  Nr.15.- Gerd Muller

  Nr.14.- Sir Bobby Charlton

  Nr.13.- Ferenc Puskas

  Nr.12.- Franz Beckenbauer

 • Nr.11.- George Best