Craig Shakespeare har en ball i hver hånd

Aston Villa manager Dean Smith sin jobb henger i en tynn tråd etter en elendig sluttspurt, klubben havnet helt nede på 17 plass som er nå nære du kan komme nedrykk og fortsatt overleve.

Mange mener, spesielt dansk presse at ansettelse av Ståle Solbakken kollega i FC København Johan Lange som ny sportssjef er en forberedelse til den dagen da Dean Smith mister jobben. – Spekulasjonene er at Ståle Solbakken snart er ny manager i Aston Villa.

Les: Åtte år etter Wolves fadesen kan Ståle Solbakken følge etter kollega til Premier League

Men i dag dreier det seg om den tidligere manageren fra leicester Craiq Shakespeare, han er i dag ansatt som ny assistenttrener. – Craig Shakespeare satt på sidelinjen som assistent for Claudio Ranieri da Leicester sensasjonelt vant mesterskapet i 2016.

Engelskmannen overtok til og med i en kort periode som hovedtrener for Leicester da Claudio Ranieri ble sparket.

Nå er engelskmannen tilbake til rollen som assistenttrener. Aston Villa kunngjør dermed at Craig Shakespeare er manager Dean Smiths nye assistent.

Les: Bournemouth har ansatt ny manager som kjenner klubben godt

«Jeg var på utkikk etter noen som kunne legge til en liten Premier League-opplevelse til trenerteamet mitt, og spesielt Craig har det,» sa Dean Smith til klubbens nettsted og la til:

«Han har mye erfaring som trener, og det bringer en ny dimensjon til teamet vårt. Jeg har kjent Craig i mange år siden vår tid på Walsall som spillere, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med ham»