Har ikke spilt kamp siden før jul, men tilbake på trening. (foto: barcelona)

I sommer hevdet ESPNs kilde AC Milan snuste på en overgang på Coutinho, for én uke siden var Arsenal fortsatt linket til Coutinho. Maldini kom aldri videre, hos Arsenal kom gjennombruddet i Ødegaard-forhandlingene.

Noen få svinger før overgangsvinduet stenger har Barcelona innsett at det akseptable budet på spilleren til ikke kommer. Med utfordringen med Messis lønn overført til økonomidirektøren hos PSG, er det også mindre smertefullt å ha Coutinho på lønningslista.

Les: Manchester United er i posisjon til å ødelegge Real Madrids masterplan

Ronald Koeman kunne på fredag bekrefte at brasilianeren blir, og viser frem sin pragmatiske side hvor han nå «venter store ting av Coutinho».

Coutinho har ikke spilt en kamp siden desember, og er heller ikke med i troppen som møter Athletic Bilbao på lørdag. Likevel, mot Getafe neste uke kan det være duket for et comeback for brasilianeren.

Les på Tysk fotball: Schalke 04 hentet inn Manchester Citys Ko Itakura

This is your wakeup call, Philippe. (foto: barcelona, twitter)

– Philippe trenger nok en uke med trening før han er klar for troppen. For meg er han en stor spiller og kan være viktig for Barca. Jeg regner definitivt med ham denne sesongen, sier Koeman ifølge ESPN.

Denne gangen, Coutinho, denne gangen.

Les: Skal du kjøpe Karim Benzema koster det over 10 milliarder