tottenham, twitter)

Tanguy Ndombele er ikke en populær mann i Tottenham etter at franskmannen ble buet ut av egne fans i FA-cupkampen mot Morecambe på søndag. Midtbanespilleren skal nå ønske å forlate klubben allerede i januar og Conte skal visstnok ikke stå i veien for en overgang. Den engelske avisen Daily Star skriver at både PSG, AC Milan, Roma, Lyon, Barcelona og selvfølgelig Newcastle skal være interesserte i overta franskmannens tjenester.

SISTE: Newcastle vurderer om de skal gi et tredje bud

Det har ligget i kortene lenge, men det er fortsatt utrolig at Tottenham ønsker å selge Dele Alli. En spiller som bare for noen få år siden var regnet som en av beste unge spillerne i verden er nå ute i kulden hos Conte. Alli har nok av talent og potensiale, men mangler de egenskapene som trenere som Mourinho og Conte forlanger. Nemlig disiplin til å følge instruksjoner og et strengt taktisk system.

Det er store sjanser for at Alli nå kan forlate Tottenham i januar på lån. La oss håpe han går til et lag som passer hans spillestil bedre. Kanskje Newcastle?

Matt Doherty kan også være på vei bort fra Tottenham nå i januar, da heller ikke han er et foretrukket valg i Antonio Contes ellever. Tottenham øyner muligheten til en Adama Traoré-overgang der Doherty sendes til Molineux som del av handelen.

Mourinho-floppen Steven Bergwijn skal også være på vei bort og Ajax skal allerede har lagt inn bud på vingen.