Christian Eriksen

Christian Eriksen har hørt på sin familie og sine venner som det er mange av fra tiden han spilte for Tottenham og bestemt seg for å bli boende i London, nesten helt uansett hva Manchester United eller noen andre utenfor den engelske hovedstaden skille komme opp med av tilbud.

Brentford som fortsatt har dansken på kontrakt i noen dager til har ikke helt gitt opp. – Det at Manchester United som har gitt et konkret og meget hyggelig lønnstilbud til Christian Eriksen har fått avslag skal i følge eksperter ikke økt sjansene for at han forlenger sin kontrakt. – Alle piler peker nemlig mot Tottenham.

The Athletic melder at Eriksen foretrekker å bli i London: «Manchester United har gitt et tilbud til Eriksen, men vi hører at midtbanespilleren gjerne vil bli i London, og at det står mellom å forlenge til Brentford eller hjem til Spurs.

Les: Ikke god nok for Wolverhampton – PSG blar opp 400 millioner for spilleren året senere

I vår har Eriksen vist at han kan være en stor profil i Brentford, men Tottenham har som kjent Champions League å lokke med, samtidig som det er Eriksens tidligere klubb, hvor han spilte med stor suksess fra 2013. til 2020.

Christian Eriksen er kontraktsfri i sommer og kan dermed selv bestemme hva neste steg skal være.

LES: Manchester United vurderer overgangen som garantert blir en gedigen tabbe