Din tur, Paulo. (foto: juventus, twitter)

For noen få uker siden gikk agenten til 36-åringen ut og uffet seg over at Juventus ikke ville by opp til fortsatt ekteskap med den ferske europamesteren. Nå kom bekreftelsen på at Max Allegri og gjengen har åpnet kapellet i Torino.

Ryktepilene har pekt i retning exit for den kontraktsløse midtstopperen. Da Chiellini selv ikke aktet å legge knottene på hylla, visste Juventus-supporterne at sannsynligheten var stor for at Juve-kapteinen kunne dukke opp hos en av rivalene når Serie A sparkes igang i august.

Les: Maxi Lopez sin reise fra Barcelona til italiensk tredjedivisjon er over

Nå kan det pustes lettet ut (for de Juve-supporterne som ikke ønsket et generasjonsskifte).

-Jeg har bruk for et par dager til med hvile og komme meg etter den siste måneds kaos, men på mandag er jeg tilbake i Torino og glad for å komme i gang igjen, sier Giorgio Chiellini ifølge Football-Italia.

Itaiensk fotballsupporter bare måtte ha denne tatoveringen.

-Jeg vil gjerne løfte noen flere trofeer.. Det å bære Juventus-drakta uten Scudetto-symbolet (Serie A-tittelen) på brystet gir en ekstra motivasjon, avslutter Chiellini.

Les på F7: «Livets tre» vokser midt i Dødehavet

Nå har det ikke kommet et knyst fra Juventus om forlengelsen, men vi får regne med at europamesteren har kontroll på situasjonen.

Chiellini er klar for å overøse motstanderne med kombinasjonen albuer og klemmer.

Les: ESPN: Real Madrid har satt en prislapp på utilpass Ødegaard