Tres, muchachos. (foto: la galaxy, twitter)

Den meksikanske spissen Chicharito Hernández forlater LA Galaxy. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spilleren har tatt til Instagram for å si farvel etter fire år i MLS-klubben.

«Livet blir spennende når du tillater deg selv å endre og utvikle deg til nye utfordringer. Takk til alle som var involvert i reisen min disse fire årene. Takk for alt LA Galaxy,”

Les: Harry Kanes «forbannelse»: Forlot Tottenham for å vinne titler. Har allerede tapt to… på 15 kamper!

Hernández sier ikke noe om hva som kommer nå! Han er nå en gratis agent og kan forhandle med hvilken som helst klubb i neste overgangsvindu. Veteranspissen kommer først til å bli med i Kings League Americas som president for Olimpo United.

Den 35 år gamle spissen hadde sine oppturer og nedturer med Los Angeles Galaxy, og uten tvil vil en av hans «sorger» være å gå glipp av MLS Cup-tittelen.

Hernández ankom MLS i 2020 fra spanske Sevilla, og ble en franchisespiller for LA Galaxy og med det store ansvaret for å fylle tomrommet etter Zlatan Ibrahimovic.

Totalt spilte han 73 MLS-kamper for Galaxy, og scoret 37 mål og registrerte syv assist på den tiden.

I sluttspillet spilte han bare to kamper (uten å score), med kvartfinalerunden var det lengste han kom med Greg Vanneys lag.

Les på Engelske klubber: Tidligere Newcastle-eier savner livet som klubbeier – har funnet seg nytt prosjekt