Kan holde på sånn til han passerer 40.

Helt siden Cristiano Ronaldo forlot Old Trafford til fordel for Real Madrid har Manchester United fans drømt om en retur. – Det er lett å mimre tilbake til det som var Manchester United storhetstid, Ronaldo var en del av det som omtales som seks magiske år (2003 til 2009).

Ronaldo scoret 118 mål på 292 kamper for United, og vant tre Premier League-titler, FA Cup og UEFA Champions League i prosessen. Åh, og han vant også den første av sine fem Ballon d’Or-priser i 2008.

Les: Terminert av Sarpsborg i oktober, terminert av ny klubb etter tre dager

Den portugisiske superstjernen, som fyller 35 år i februar, er fortsatt en av verdens mest effektive fotballspillere. På ni kamper for Juventus denne sesongen har den legendariske spissen scoret 10 mål og registrert en assist.

Juventus til tross for at han leverer på banen planlegger å selge Ronaldo på slutten av sesongen i håp om å få tilbake store deler av de 100 millioner pundene de betalte Real Madrid i 2018 og, viktigere: Den italienske storklubben føler ikke lenger at de kan rettferdiggjøre Ronaldos lønn på £ 28 millioner per sesong.

Det er ikke slik at Manchester United er alene i ønsket om å signere Ronaldo, men de vil få hjelp av deres en av deres hovedsponsorer Chevrolet for å finansiere overgangen.

Les på F7: Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Auto Esporte melder at Chevrolet, Uniteds trøyesponsorer siden 2014, har en økonomisk interesse av å bringe Ronaldo tilbake til Old Trafford. Bilselskapet har lagt merke til den positive innvirkningen Ronaldo har hatt på Jeeps salg de siste to årene.

Jeep er trøyesponsoren til Ronaldos nåværende arbeidsgivere Juventus.

Rapportene legger til at Chevrolet også la merke til hvordan Juves aksjer steg med 30 prosent på børsen i Milano en uke etter Ronaldos ankomst i juli 2018.

Ikke bare ville Manchester United betale en heftig overgangsavgift, men de måtte også gjøre Ronaldo til sin best betalte spiller. Den nåværende markedsverdi er på £ 54 millioner, ifølge Transfermarkt For tiden tjener Cristiano Ronaldo over £ 500 000 i uken og han vil neppe akseptere store lønnskutt i det som forventes å være den siste store overgangen i hans karriere.