Boehly og Fofana etter signering. (foto: chelsea, twitter)

Overgangen til Wesley Fofana i sommer bar preg av en klubb ikke ville selge, mens den andre måtte kjøpe. Brendan Rodgers og Leicester visste de ville komme svakere inn i sesongen uten den franske midtstopperen, mens Thomas Tuchel skrek seg stemmeløs etter midtstoppere som skulle dekke tapet av Rüdiger og Christensen.

Tuchel fikk Koulibaly, Wesley Fofana ble i løpet av noen hektiske uker i august hentet til Stamford Bridge som historiens 4. dyreste forsvarsspiller for 70 millioner pund. Prislappen satte enorme forventninger til 22-åringen, som kom godt i gang, men så smalt det til med kneskade.

LES: Sto klar til å dra på seg Arsenal-drakta

Frem til VM-pausen var den gigantiske forsvarsinvesteringen til Chelsea på banen i seks kamper, gleden var derfor stor å høre at Fofana var tilbake i treningskamp mot Brentford på tirsdag bak lukkede dører. Gleden ble kortvarig.

For ifølge Football-London og ulike engelske medier var midtstopperen nødt til å forlate banen tidlig – på grunn av problemer med kneet. Omfanget av skaden er fortsatt ukjent, nå venter diverse tester for å se om investeringen til Todd Boehly på over 800 millioner kroner kan settes i arbeid.

LES OGSÅ: Chelsea i samtaler med Enrique

Vi ønsker Fofana speedy recovery.