Sitter og venter på noen av markedets beste forsterkninger. (foto: chelsea, twitter)

Thomas Tuchel har bedt klubben om flere signeringer de siste dagene av overgangsvinduet.

Chelsea har allerede rekruttert Raheem Sterling – som scoret begge målene sine i 2-1-seieren mot Leicester på lørdag – Kalidou Koulibaly og Marc Cucurella.

De har til nå brukt nærmere 150 millioner pund, noe som gjør Chelsea til klubben som har brukt mest penger i Premier League i sommer.

SISTE: Frenkie de Jong på vei til London!

I tillegg så forventes Wesley Fofana å fullføre overgangen på £70 millioner fra Leicester før vinduet stenger.

Fofana er snart klar for Chelsea. (foto: leicester, twitter)

Men Tuchel mener at ytterligere investeringer er nødvendig hvis de skal kjempe om trofeer denne sesongen:

«Akkurat nå tror jeg vi kan trenge noen flere spillere i noen posisjoner,» sa Tuchel mens han forberedte turen til Southampton på tirsdag. «Det er veldig nær slutten av overgangsvinduet, og når 1. september kommer vil jeg være en glad trener uansett hva som skjer. Jeg vil prøve å finne løsninger og ikke tenke på hva som kan ha skjedd eller hva som kunne ha vært.»

LES: Everton favoritter til Manchester United-spiller

Spillerne Chelsea vil ha på plass i løpet av onsdag er Pierre-Emerick Aubameyang fra Barcelona og Evertons Anthony Gordon. Det forhandles intenst med de involverte partene for å rekke fristen. Aubameyang vil de trolig få over streken, men Chelsea møter større motstand i Everton. Lampard vil veldig gjerne beholde Gordon.

Londonn-klubben har også forhørt seg om Frenkie de Jong, men mye tyder på at nederlenderen blir værende i Barcelona.

Det ble også kunngjort mandag at Ross Barkley har forlatt Chelsea etter gjensidig samtykke. Midtbanespilleren kom til fra Everton i januar 2018 og har klart ikke å imponere noen av managerene som har vært på Stamford Bridge siden det.