Det handler om respekt. (foto: chelsea)

Antonio Conte var en meget populær mann inntil Chelsea fansen fikk følelsen av at han hadde hodet sitt andre steder. – Siden i fjor sommer har han vært misfornøyd og årsaken var for lite penger å handle spillere for. 

Chelsea sin aller største stjerne Eden Hazard vil bare skrive under en kontrakt som gir han over 3 millioner i uken, hvis manager Antonio Conte får sparken.

Les: Fansen er ikke nådig spesielt overfor en spiller etter Newcastle tap

Uvenner

Telegraph Sport skriver at forholdet mellom de to har blitt meget anstrengt og at Eden Hazard ikke vil forlenge til ut 2020 med mindre endringene gjennomføres.

Den belgiske landslagspilleren og superstjernen blir uansett ikke arbeidsløs, blant annet har Real Madrid Eden på sin «short list» sammen med Neymar fra Paris Saint-Germain og Harry Kane fra Tottenham.

Napoli trenger Maurizio Sarri har hatt kjempesuksess i Seie A denne sesongen og det er noe Eden Hazard har lagt merke til. Han kunne godt tenke seg å spille for han og nå ser det ut til å skje. Sarri står forrest i køen til å overta hvor Antonio Conte forsvinner.

Eden Hazard selv er ikke helt utenfor kritikk, da Chelsea forsvant ut av Champions League mot Barcelona var han elendig: Tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane oppsummerte Hazards varierende spill:.

«Han kan være veldig, veldig bra, men for meg er det bare for mange dager hvor han bare ikke har det,» sa Keane til ITV.

«Hvis du prøver å sammenligne ham med Messi – er han langt bak ham.

«Messi og Ronaldo har gjort det år etter år. De ser alltid ut til å passe. De spiller 50 eller 60 kamper en sesong, og de produserer uke ut og uke inn.