Yes, we actually can. (foto: chelsea, twitter)

Frank Lampard pekte på Timo Werner forrige sommer og fikk viljen sin. For den tyske goalgetteren har debutsesongen i verdens tøffeste liga vært alt annet enn lett. Men etter at Thomas Tuchel kom inn har det blitt lettere. Skal vi tro Werner.

Chelsea startet sesongen sterkt, men møtte jula med håndbrekket på. For Timo Werner har landsmannen Tuchel tatt av brekket og fått fart på alle fire hjulene i Chelsea-Lamborghinien.

Les: Eden Hazard gjør noe helt utenkelig for en superstjerne til godt over milliarden

-Hvis vi går tilbake tre, fire matcher da manageren (Tuchel) fortsatt ikke var her, lå vi ni, ti poeng bak topp-fire. Vi så på tabellen og tenkte: «å, det ender ikke så bra på slutten av sesongen». Nå er vi virkelig gode, tilbake i shape, og jeg tror hvis vi fortsetter sånn, kan vi legge mer press på de andre klubbene, sier Werner til Chelseas 5th Stand app.

Å, dette ender ikke så bra.

Chelsea gjorde jobben (United burde ha gjort) mot Sheffield United på søndag med 2-1 seier. Hvis Lampard og Chelsea-spillerne har blitt snøblinde av å stirre intenst på topp-fire plasseringene, da begynner vi å bli litt vennligere stilt til Tuchels overtagelse.

Les på Popidol: The Weeknd brukte 65 millioner av sine egne penger på Super Bowl show

Så langt har det blitt tre seire og én uavgjort med tyskeren ved roret – og en tysk angrepsspiller som igjen ser ballen – og motstandernes mål.

Les: Utstøtt i sommer, fosset forbi Ronaldo i februar