Blir fortsatt litt tynt på topp. (foto: united, twitter)

Må bla opp rekordsummer for å sikre seg den målfarlige spissen til sommeren.

Napoli-spissen Victor Osimhen har blitt koblet til en overgang bort fra den italienske klubben på slutten av sesongen.

Ifølge en rapport fra den italienske journalisten Ciro Vanerato, ser Manchester United etter å forbedre angrepet sitt med signeringen av den nigerianske spissen.

SE LISTA: Disse er favoritter til å ta over Everton

De er imidlertid ikke den eneste Premier League-klubben som er interessert i å signere 24-åringen og vil få konkurranse fra Tottenham Hotspur og Chelsea. Tottenhams interesse være avhengig av Harry Kanes fremtid. London-klubben vil bare gå for Napoli-stjernen hvis Kane bestemmer seg for å forlate klubben etter sesongen. Men Real Madrid vil også være med i diskusjonen.

Victor Osimhen bøtter inn mål i Serie A.

«Hvis Osimhens representanter eller spilleren ønsker å prøve seg andre steder, kan Napoli selge ham for svært høye summer på rundt €120m eller €140m. Mange toppklubber er interessert i nigerianeren: først og fremst Real Madrid, fordi Carlo Ancelotti liker ham, deretter Manchester United, Tottenham (hvis Harry Kane forlater) og Chelsea, melder Vanerato.

SISTE: Klopp vil hente Mason Mount til sommeren

Osimhen har vært i imponerende form denne sesongen med 14 mål og 4 assists på 19 kamper.

Det er ingen tvil om at han har potensialet til å lykkes på høyeste nivå, og han kan forbedre Manchester United og Chelsea og bli den spissen begge trenger.

United har Marcus Rashford som den eneste pålitelige målscoreren, og de trenger flere målscorere for å utfordre om store trofeer.

Chelsea-angriperne Pierre-Emerick Aubameyang og Raheem Sterling har ikke klart å leve opp til forventningene siden de kom til klubben i starten av sesongen. Graham Potter må hente inn en pålitelig målscorer, og Napoli-stjernen kan vise seg å være riktig mann.

Klubbensom bestemmer seg for å signere 24-åringen må hoste opp en rekordsum!