På vei til sykkelbua når muligheten kommer. (foto: bayern, twitter)

Frank Lampard ble hentet inn etter oppsigelsen av Potter for å redde stumpene hos Chelsea. Thomas Tuchel skulle nå kopiere Chelsea-innhoppet sitt da samme Lampard fikk sparken hos Chelsea i 2021 og lede Bayern München til Champions League-triumf. Begge trenerne har blitt møtt av spillere og lagmaskin som virkelig er ute å kjøre.

Chelsea er ute av Champions League og har mistet kontakten med billetten til spill i Europa neste sesong. Etter at Thomas Tuchels kom til München har Bayern blitt sendt ut av cupen med 2-1 tap mot Freiburg, rundspilt av Manchester City i CL-kvartfinalene, klarte bare 1-1 mot Hoffenheim, på lørdag kom i tillegg et ydmykende 3-1 tap mot Mainz (selv med «slåsskjempen» Sadio Mane scoring til 0-1 ledelse etter halvtimen!).

LES: Gidder ikke å ta telefonen når Chelsea ringer

Dermed er Bayern ute av cup, Champions League og nå passert av Borussia Dortmund på Bundesliga-tabellen. Etter kampen deltok Tuchel på et pressemøte han overhode ikke hadde lyst til å være på.

-Vi ligner et lag som har spilt 80 kamper så langt i sesongen. Vi ser slitne ut og vi er ikke i stand til å spille uten å gjøre feil, sier en oppgitt Tuchel.

Chelsea sendte den langsiktige løsning Potter ut av klubben godt inne i siste halvdel av sesongen, Bayern München gjorde det samme med sin langsiktige løsning Nagelsmann. Reaksjonene fra spillerne på Stamford Bridge og i München forteller at det ikke har kommet som en lettelse å miste sin leder, tvert imot.

LES OGSÅ: Fredrik Midtsjø kan bli lagkamerat med Roberto Firmino

Bayern og Chelsea har klart det samme kunststykket å få en negativ og kostbar reaksjon på dumpingen av treneren i siste del av sesongen.