. (foto: chelsea, twitter)

Et var de rimeligste kjøpene til tidens kjøpeklubb Chelsea i fjor sommer var Pierre-Emerick Aubameyang som de kjøpte fra Barcelona i pengekrise for 12 millioner euro. – Den tidligere Arsenal-stjernen kom gratis til Camp Nou bare et halvt år tidligere.

Det halve året gikk egentlig ganske så bra på 24 kamper sørget den 33 år gamle spissen for 13 mål og en assist. Hos Chelsea derimot ble det lite spilletid og langt mellom målene. 3. mål på 18.kamper, sist han spilte var i slutten av februar og med det har han ikke vært med på oppsvinget som manager Graham Potter og Chelsea har opplevd i det siste.

Les på F7: Fortnite får milliardbot

En ting er helt sikkert! Pierre-Emerick Aubameyang ønsker seg tilbake til Barcelona, noe han beviste da han feiret sammen med gamle lagkamerater 2 – 1 seieren mot Real Madrid på søndag.

Pierre-Emerick Aubameyang har kontrakt med Chelsea ut neste sesong, men som blant annet Sport og den engelske utgaven av Sporten.com skriver planlegger Chelsea å terminere kontrakten til sommeren. Skjer det får ikke bare spissen med seg en hyggelig sluttpakke, han fyker da bare rett tilbake til Barcelona.

Planen, til både Pierre-Emerick Aubameyang og Barcelona er at han skal bli resten av sin karriere i klubben. – Når den langsiktige avtalen skrives vil den, være edruelig med hensyn til lønn, slik at de ikke kommer i samme situasjon og må selge ved neste korsvei.

Les: Tilbyr Martin Ødegaard avtale frem til 2030