Rice. (foto: west ham, twitter)

West Ham som er de slemme i tredje sesong av Ted Lasso har slitt skikkelig denne sesongen, pr akkurat nå, er det bare mål som skiller dem fra nedrykksstreken. Manager David Moyes sitter svært utrykt og klubbens største stjerne Declan Rice er «endelig» på vei ut portene London Stadium.

Hvert eneste vindu de siste årene har Moyes snakket opp prisen på den 24 år gamle defensive midtbanespilleren og hvert vindu har Manchester United ligget litt under det West Ham til enhver tid har krevd. – Etter å ha prøvd veldig lenge virker interessen fra Old Trafford å ha kjølnet de siste ukene.

Les: Gjør det som må til for å kvitte seg med Felix

Chelsea som har João Félix på lån fra Atlético Madrid har bestemt seg for å gjøre det lånet til et kjøp i sommer. – Manager Graham Potter som sitter tryggere i jobben etter to strake seiere i Premier League og avansement til de siste åtte i Champions League etter å ha vunnet over Borussia Dortmund har en ide som kan løfte Felix til nye høyder.

Ideen er å mappe João Félix med Declan Rice, noe Sky Sports meldte om her om dagen. Chelsea som har brukt nesten 7 milliarder kroner siden Todd Boehly kjøpte klubben i fjor sommer, må regne med å bruke 2,5 milliarder for å gjennomføre Graham Potter sin ide.

David Moyes liker i utgangspunktet ikke å selge Declan Rice til noen og har «instruert» styre i West Ham å legge på prisen skikkelig hvis de selger til byrival Chelsea.

Les på Popidol: Ridley Scott vil ha med Denzel Washington i «Gladiator»-oppfølgeren