Den tålmodige kongen.

Bournemouth arbeider for fullt med å finne en erstatter for manager Jason Tindall. – Etter manageren fikk sparken og Joshua King meldte overgang til Everton har de begynt å vinne igjen. De slo Birmingham i Championship på lørdag og Burnley i FA Cupen på tirsdag.

Det hele under midlertidig ledelse av Jonathan Woodgate.

Les: Mourinho er ikke videre fornøyd med Bale, nei

En stund har Oxford United boss Karl Robinson versert på toppen av en liste over nye managere, men nå har Robinson som har hatt suksess i League One fått overraskende konkurranse fra den tidligere Chelsea stopperen John Terry.

John Terry kom til Chelsea som liten gutt og han var i klubben i 22 år før han avsluttet sin karriere i Aston Villa for to år siden. – Han har ikke manager erfaring, men han godtok en overgang til Aston Villa for de tilbød en assistenttrener jobb i en «glidende» overgang fra å være aktiv spiller.

De som er tett på prosessen i klubben melder at de vil ha på plass avtale med en erstatter i løpet av februar dog er behovet for en rask løsning litt mindre ettersom midlertidig manager Jonathan Woodgate vinner kamper.

Les på F7: Liverpool manager Jürgen Klopp knust han mistet sin mors begravelse