Michael Olise

Det er en fly forbanna Crystal Palace styreleder som har satt ting i aksjon etter at Chelsea utløste utkjøpsklausulen på den franske høyrevingen Michael Olise. – De mener at Chelesa har brutt reglene i jakten på franskmannen og selv om situasjonen er avverget kan det lett på et juridisk etterspill.

Crystal Palace-styreleder Steve Parish har annonsert at Michael Olise har signert en ny fireårskontrakt, og avviser med det sjansen for Chelsea i prosessen.

Les: Allerede inngått Manchester United-deal kan havarere

Chelsea hadde utløst utkjøpsklausulen på 35 millioner pund i Olises forrige kontrakt og var sikre på å inngå en avtale for den franske midtbanespilleren.

90min har snakket med flere i Chelsea som sier at Blues har blitt lamslått av nyheten om Olises, som først ble avslørt av Palace-formann Parish på sosiale medier.

Noe vi kan se her på plattformen tidligere kjent som Twitter!

«Jeg er veldig glad for å kunngjøre at Michael Olise har bestemt seg for å forplikte sin fremtid til Crystal Palace fotballklubb og i ettermiddag signerte en ny fireårsavtale med klubben,»

Palace var svært lite imponert over Chelseas jakt på Olise, med rapporter som tydet på at Eagles til og med hadde truet med å ta saken til en domstol, men Chelsea forventet at avtalen skulle gå gjennom uansett.

Les: Arjen Robben returnerer til fotballsirkuset

Imidlertid har Olise nå satt pennen på papiret på en ny fireårsavtale, som avslutter Chelseas håp om å hente 21-åringen. Chelsea hadde øremerket Olise som den siste delen av gjenoppbyggingen av midtbanen denne sommeren.