Pep Guardiola

Etter at de nye eierne kom inn i Chelsea har sommerens storhandel ikke kommet helt i gang. Men klubben er nå i sluttforhandlinger om å signere Brightons venstreback Marc Cucurella og er villige til å betale hele 50 millioner pund for spilleren som er sterkt ønsket av Manchester City.

SISTE: Aaron Ramsey klar for ny klubb!

Spanjolen leverte inn en transfer request på fredag ​​i et forsøk på å presse gjennom en overgang til City, men Premier League-mesterne vil ikke betale Brightons prisantydning. Dermed er Chelsea klare for å signere 24-åringen, melder Sky Sports.

Brighton har tidligere avvist et bud på 30 millioner pund fra Pep Guardiola & Co, som leter etter en erstatter for Oleksandr Zinchenko etter at han gikk til Arsenal.

Marc Cucurella på vei til toppen av Premier League

Cucurella har hatt kjempesuksess første Premier League-sesong etter at han kom fra Getafe i en avtale verdt rundt 15 millioner pund i fjor sommer og ble kåret til Brightons beste spiller denne sesongen.

SISTE: En halv million nordmenn får ikke Premier League på TV

Brighton ønsker ikke å la Cucurella gå, og det ville kreve et stort tilbud for dem å selge. Han har fire år igjen av kontrakten sin på Amex Stadium. Men venstrebacken har nå fortalt at han vil til en større klubb ved å be om å bli solgt.

Chelsea ønsker Cucurella siden det er usikkerhet rundt fremtiden til venstreback Marcos Alonso. Barcelona skal angivelig ønske å signere 31-åringen denne sommeren. Cesar Azpilicueta er også ønsket av de spanske gigantene denne sommeren. Og dette kan gjøre at Chelsea kan kapre Manchester Uniteds drømmesignering denne sommeren.