(foto. tuchel, twitter)

Til tross for at Chelsea endelig kan kjøpe spillere igjen har sommeren startet rolig Tuchel og de nye eierene. Men nå ser det ut til at eier Todd Boehly, som nå tar deg av overganger, får en travel juli.

Chelsea har nemlig åpnet samtaler med Manchester City for en overgang for både Raheem Sterling og Nathan Ake.

LES: Den ettertraktede forsvarsspilleren nærmer seg PL

Den engelske landslagsspilleren er et prioritert angrepsmål for London-klubben, nå som Romelu Lukaku som kommer til Inter på lån. Fremtiden til Hakim Ziyech, Christian Pulisic og Timo Werner også også høyst usikker på Stamford Bridge.

Det er ennå ikke kommet noe formelt bud på 27-åringen, som har 12 måneder igjen av sin nåværende City-kontrakt, men han vil sannsynligvis koste mer enn £45 millioner som Arsenal skal betale for Gabriel Jesus.

Raheem Sterling

Den engelske landslagsspilleren har ennå ikke sagt offentlig om han vil være åpen for å gå til Chelsea, selv om at han mest sannsynlig vil ha mer spilletid etter å ha falt lenger bak i køen City.

Sterling spilte flere minutter som angriper enn noen annen City-angriper forrige sesong, men konkurransen vil øke med ankomsten til Erling Haaland, selv om Jesus vil fullføre overgangen til Arsenal.

SISTE: Leeds i samtaler med Phillips-erstattere

Han ble utelatt fra startoppstillingen for en rekke store kamper forrige sesong, inkludert begge Champions League-semifinalene mot Real Madrid og siste og avgjørende kampen i ligaen mot Aston Villa.

Etter den katastrofale perioden med klubbrekordsigneringen Lukaku, ser Chelsea på å forfriske troppen sin.

Men det er i forsvar at behovet er størst etter at Antonio Rudiger og Andreas Christensen har allerede forlatt klubben.

SE STERLINGS TRE BESTE SCORINGER 2021/22:

LES: «Barcelona-fotball tilhører fortiden!»

Chelsea vil derfor også hente Nathan Ake fra Manchester som ikke spilt seg til fast plass hos City. I tillegg til Ake skal også Matthijs de Ligt fra Juventus være ønsket Stamford Bridge.