Fernandez, (foto: fernandez, twitter)

Det har gått ei kule varmt i forhandlingene om signaturen til Enzo Fernandez. Argentineren har imponerte i Portugal og Champions League, i VM fikk resten av verden for alvor opplevd potensialet til 21-åringen. Chelsea var tidlig ute og signaliserte de var villig til å trykke på utkjøpsklausulen på ville 120 millioner euro, men da gjengen fra Stamford Bridge satte seg ned rundt forhandlingsbordet, var tonen en annen.

Premier League-giganten var villig til å betale, men skal ha krevd en nedbetalingsplan delt opp i tre betalinger.

LES: Ronaldo tar på seg en salgsjobb som garantert skaper oppstyr

Benfica-trener Roger Schmidt var alt annet enn imponert over fremgangsmåten til Todd Boehly og gjengen.

-Verken jeg eller presidenten vil selge ham. Folk vet det er en utkjøpsklausul. Hvis han vil vekk og noen utløser klausulen, mister vi kanskje spilleren. Det er en klubb som vil ha ham og har forsøkt å smigre ham, men de vet at de kun kan få ham hvis de betaler klausulen. Det er respektløs overfor oss alle og Benfica. De driver spilleren til vanvidd. De later som om de vil betale klausulen, og så vil de forhandle, sa Schmidt forrige uke ifølge Record.

Nå melder Benfica-treneren at dette overgangsvinduet er hamret igjen med spiker for Chelseas del.

LES: Ny argentiner på plass i Premier League

-Situasjonen med Enzo er avklart. Det er ikke noe problemer lenger. Han er vår spiller, han er i god form, han trener godt. Han er fornøyd med å være del av laget og han er en nøkkelspiller, sier Schmidt på mandagens pressemøte.

Fernandez hadde et ureglementert fravær ved nyttår da han stakk tilbake på feiring i Argentina, dette satte fart i ryktet om at overgangen til Chelsea var bestemt. Skal vi tolke selvsikkerheten til Benfica-manageren om Fernandez sin situasjon, ser det ut som fokuset nå er tilbake på de kommende kampene i Benfica-drakta.

Chelsea må som i sommer fortsette med dra frem Plan B eller C.

LES OGSÅ: Utfordrer Thierry Henry