(foto: chelsea, twitter)

Vel fortjent kunne Frank Lampard glise foran kameraet etter å ha satt på plass «uslåelige» Manchester United i FA Cupens semifinale. Chelsea-manageren kan også smile over at han vet at klubben neste sesong i tillegg har med Timo Werner og Hakim Ziyech. Det er bare en liten detalj som kan ødelegge sommeren for Lampard.

Vel, liten er den ikke. Kepa Arrizabalaga har alt annet enn Lampards tillit, og det er ingen hemmelighet at Chelsea jobber steinhardt med en løsning.

Ifølge Goal står Atletico Madrid-kjempen Jan Oblak øverst på blokka. Når Valencia i tillegg har sjekket ut mulighetene for å leie Kepa, kan jo dette gå mot en løsning.

Les: Harry Kane må holde seg hos Tottenham

Eller?

Goal hevder Atletico ikke akter å legge ut Oblak på sommersalg, uansett hvor godt forhold de to klubbene har etter tidigere overganger med Diego Costa, Alvaro Morata og Thibaut Courtois. Dette betyr at London-klubben må løse ut utkjøpsklausulen på rundt 1,2 milliarder kroner.

Ekstremt mye penger, selv for klubben som har vært sulteforet på spillere etter utestengelsen fra overgangsmarkedet. Så skal Chelsea sikre seg en nr. 1 som klubben tror kan stå hele veien i troféjakten, forutsetter dette et skikkelig salg av spillere de egentlig ikke ønsker å kvitte seg med.

Les: Dwight Yorke tenner lyset hos United etter Chelsea-tapet

En annen løsning kan være en delvis byttehandel med Atletico Madrid, noe som ser ut til å bli populært hos La Liga-klubbene denne sommeren, men Ifølge Goal er Diego Simeone alt annet en interessert i å gi fra seg en av verdens mest solide keepere.

Chelsea satte United på plass, men når dette var godt hjulpet av David de Geas to fomlemål, vet Lampard så altfor godt at det ikke renner inn trofeer uten å ha en av verdens aller beste keeper på streken.

Det tenkes så det knaker på Stamford Bridge.

Les: Bekreftet: Xavi henter tidligere Premier League-stjerne