(c) Bilde: Al Sadd: Xavi Hernández

Litt vel hemmelighetsfull, men vi syntes tittelen ble fengende. Her er kortversjonen: Tidligere Arsenal-stjerne Santi Cazorla hentes inn av en gammel kjenning i spansk fotball.

Cazorla er ingen hvem som helst selv om han velger å svinge utenom europeisk toppfotball de kommende årene. 35-åringen forlater Villareal etter en sesong med imponerende 15 scoringer og 11 assists på 40 kamper.

Les: Bilde lekket: Her er arsenals nye bortedrakter

Nå skal den sentrale midtbanespilleren inn og hjelpe Xavi og de regjerende mesterne Al-Sadd med å innhente Al-Duhail som har en litt for komfortabel ledelse på ti poeng i ligaen.

Cazorla fikk med seg over hundre kamper i Arsenal-drakten og huskes fortsatt på Emirates Stadium som en av Wengers trofaste fotballdispler, men etter noen år med skader og elendighet returnerte spanjolen til gamleklubben Villareal i 2018 for å få orden på karrieren sin. Trekket var riktig, og storspill i La Liga førte til en gledelig retur til det spanske landslaget for playmakeren.

Les: 130 land har krav om munnbind

På lørdag offentliggjorde Villareal nyheten om at 34-åringen forlater klubben etter sesongens siste hjemmekamp mot Eibar. To dager senere kom bekreftelsen fra Xavi på hvorfor.

Hvis noen skulle være i tvil om posisjonen Cazorla hadde hos Arsenal:

 

Les: Frank Lampard bekrefter det United-supporterne digger å høre