Skal henge høyt også for Spania. (foto: morata, twitter)

Fotballspillere er ferskvare. Du er ikke bedre enn dine siste prestasjoner. Når din siste sesong bestod av bare 31 kamper med 11 scoringer har du ikke så mye å skryte av. Spesielt ikke når du mistet plassen din siste del av sesongen. Chelsea hevder nå at dette overhodet ikke er en faktor når de har satt prisen på Alvaro Morata.

Vi ønsker virkelig Morata alt godt og at han finner et fotballhjem hvor han kan finne tilbake til gleden med å trille ball.

Chelsea gjør nå det meste for at dette ikke skal skje. For ifølge Sky Sports har London-klubben fortalt AC Milan på onsdag at de må ut med – hold dere fast – 666 millioner kroner.

Vil hjem til Serie A (foto: morata)

Milans sportsdirektør skal ha vært på telefonen med London de siste dagene, med en Morata som tripper for å vende tilbake til Serie A.

For oss betyr prislappen et forsøk fra Chelsea på å stanse Moratas overgang, eller cashe inn et uforholdsmessig stort beløp.

Har ikke vært helt arbeidsledig selv om han har slitt benken. (foto: morata, twitter)

Morata kom forrige sommer for 612 millioner kroner fra Real Madrid. Hva Chelsea mener har økt markedsverdien etter året i Premier League er vanskelig for oss å forstå.

Les: Det siste om Chelsea

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds