Gutten med gullhanskene.

Det er ingen som er overrasket over rapportene om at Gianluigi Donnarumma som har verdens mest grådige manager krangler med sin klubb AC Milan. – Det har skjedd hver eneste gang den meget talentfulle keeperen har vært i «forhandlinger».

Det er bare et år igjen av avtalen og som vanlig truer Gianluigi Donnarumma om å dra med mindre klubben hoster opp mer penger. – Flere medier melder at forhandlingene brått stanset da keeperen krever 10 millioner i euro og ikke «bare» 6 millioner euro som han tjener idag.

Les: Bekreftet: Carlo Ancelotti fikk på plass favoritt fra Napoli

Chelsea har tatt frem det store sjekkheftet i sommer, men de er ikke helt ferdig, Kepa Arrizabalaga som for to år siden (i noen dager) var verdens dyreste keeper har absolutt ikke lever i forhold til prislappen.

Chelsa som har ambisjon om å vinne både Premier League og Champions League klarer ikke det med en keeper som bare er helt ok.

Corriere Della Sera melder at 21-åringens krav til AC Milan har blitt ekstremt dårlig mottatt og at klubben denne gangen har satt seg grundig på bakbeina. – Klubben trenger å senke sine lønnskostnader ikke øke dem.

Det er bare to mulige resultater, en salg nå, eller en enighet om en lønn som er nærmere den han har nå enn kravet som er fremsatt.