Timo Werner og Christian Pulisic

Chelsea fortsetter å kjøpe og selge spillere og Thomas Tuchel må nå for alvor ut på spissjakt!

RB Leipzig nærmer seg full enighet med Chelsea for Timo Werner. Spissen vil gå til RB Leipzig på permanent overgang, ikke et lån, som først var antatt, melder transferguru Fabrizio Romano.

Fantasy Premier League er tilbake! Her er vårt beste tips!

Timo Werner har vært et overgangsmål for Juventus, sammen med Alvaro Morata. Diskusjonen var ifølge opplysningene allerede oppe da Torino-klubben forhandlet med Chelsea om en overgang for Matthijs de Ligt, som imidlertid valgte å gå til Bayern München. Newcastle har også luktet på tyskeren som har slitt i Premier League siden han kom til Chelsea.

Totalt har Timo Werner scoret 23 mål og 21 assist på 89 kamper i Chelsea-trøya. 26-åringens nåværende kontrakt løper til juni 2025. Han kom til London-klubben i 2020 for €50 million.

LES OGSÅ: Chelsea vil karpe Frenkie de Jong!

Chelsea og Leipzig diskuterer nå de siste detaljene for å få avtalen gjennomført neste uke.Werner avtalte personlige vilkår med Leipzig for mer enn en måned siden da han bare ønsket å returnere Tyskland.

Dermed har Chelsea kvittet seg med både Lukaku og Werner denne sommeren og vil garantert prøve å kjøpe en ny spiss før vinduet stenger.