Frykter ingen. foto:skriniar, twitter)

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer. Nå har Tuchel flyttet fokus og sikter seg inn mot Inter Milan-forsvarer Milan Skriniar denne sommeren.

Premier League-kluben har allerede mistet to midtstoppere denne sommeren, med Antonio Rudiger og Andreas Christensen som slutter seg til henholdsvis Real Madrid og Barcelona på gratis overganger på slutten av kontrakten.

LES: Newcastle prøver seg på Solskjær-favoritt

Og Thomas Tuchels lag risikerer også å minste kaptein Cesar Azpilicueta.

Chelsea var svært interressert i den nederlandske stjernen De Ligt (22), men synes hans prislapp på 102 millioner pund er i drøyeste laget. De har derfor flyttet fokus tok den slovakiske stjernen.

For dyr for Chelsea (c) Bilde Juventus FC: Matthijs de Ligt

Sky Sports har rapportert at forholdet mellom Chelsea og Inter er godt etter vellykket avtale om å bringe Romelu Lukaku til Stamford Bridge i fjor, og det påfølgende lånet tilbake til San Siro nå.

Men den franske giganten Paris Saint-Germain vil gi Chelsea kamp om Skriniars signatur. PSG har tilbudt rundt 52 ​​millioner pund. Inter mener at tilbudet er for lavt, noe som åpner døren for Chelsea.

Landet i Italia: – Jeg er så glad

Tyskeren er opptatt av å sikre seg en fysisk sterk og dominerende midtstopper etter å ha mistet en av sine beste spillere forrige sesong i Rudiger, og er klar til å tilby rundt 64 millioner pund.

Inter sliter økonomisk og klubbens administrerende direktør Beppe Marotta har budsjettert med en overgang for 27-åringen som en måte å hjelpe til med å balansere bøkene.

Inter ønsker en budkrig som kan bidra til klubbens økonomiske problemer.