Washington Commanders

Da Todd Boehly og hans konsortium i fjor sommer kjøpte Premier League-klubben Chelsea for mer enn noen andre klubber i verdenshistorien regnet de fleste med at det ville gå lenge før noen toppet summen på 5,3 milliarder dollar. – Ikke så lenge etterpå startet Glazer-familien en prosess med å selge Manchester United.

Manchester United eierne krevde 6 millioner pund og ser ut til å lande på et sted mellom 5 og 6 milliarder pund på et salg til Sir Jim Ratcliffe.

Les: Manchester United har overbevist Napoli-stjerne med et lite forbehold

Nå har en fotballklubb som spiller fotball med henna og snapper rekorden fra Chelsea. NFL-klubben Washington Commanders-eier Dan Snyder bekrefter i en pressemelding forrige fredag at han har godkjent et salg av klubben til en gruppe ledet av milliardæren Josh Harris.

Endelig, fansen er svært glade over salget av naturlige årsaker, eier Daniel Snyder er som kjent en av verdenshistoriens størte drittsekker. – Han er faktisk mindre populær blant klubbens fans enn Glazer-familien er for Manchester United fans.

«THE WITCH IS DEAD» vanærede Daniel Snyder forlater endelig scenen

Dan Snyders salg Washington Commanders vil markere slutten på en 24-årig periode definert av skandaler, dysfunksjon og udugelighet

Det lange nasjonale marerittet kan snart være over. NFL-fans i og rundt nasjonens hovedstad har ikke sluttet å surre siden ordet spredte seg sist uke om at Washington Commanders-eier Daniel Snyder hadde sagt ja til å selge NFL-laget.

Nå er det opp til ligaens 31 andre lageiere å godkjenne salget. – Daniel Snyder er så upolulær at godkjennelsesprosesen blir ekspressbehandlet.

Les: Mourinho: Roma har allerede vunnet Europaligaen

Fans kommentarer:

«Ikke bry deg om at den 58 år gamle Snyder, en av de store sportsskurkene i det siste kvart århundre, går som en banditt på børsen. Nyheten om hans nært forestående avgang har landet som Dorothys gårdshus i Land of Oz. «DING DONG THE WITCH ER DØD,» twitret en Commanders-fan.

En annen, som snakket med radiostasjonen WTOP, sammenlignet bruddet med et «dårlig ekteskap/forhold i 20-noe år, så får du endelig den skilsmissen og finner en hetere, ung dame som kommer og som setter et smil på ansiktet ditt.»

I natt norsk tid skal kjøpet være godkjent av NFL under forutsetning av at forpliktelser ovenfor byen Washington videreføres. Washington Commanders spiller i National Football League i NFC East-divisjonen

Summen på kjøpet skal være på 6,02 milliarder dollar. Det er det meste en idrettsklubb har blitt solgt for gjennom historien.