Suso og Jules Kounde

Chelsea har ikke gitt opp jakten på Sevilla-forsvareren Jules Konde. Europa- og verdensmesterne var i nærheten av å signere franskmannen i fjor sommer, men den andalusiske klubben stod fast og nektet å selge for mindre enn prisantydningen, i vinter forsøkte de igjen og da med et litt forbedret tilbud, men også det under det Sevilla forlangte.

Sevilla er i meget god posisjon og har i praksis sikret seg Champions League neste år.- De har 50 poeng på andreplass i La Liga, femteplassen innehas av Atletico Madrid som «bare» har 39.poeng. – Chelsea manager Thomas Tuchel jobber nå ut ifra den forutsetningen at de kommer til å måtte bytte ut store deler av forsvaret.

Les: Kommer til å slå rekorden på 220 millioner pund med kjøp av blant andre Jules Koundé, Declan Rice og Aurélien Tchouaméni

Blues forbereder et nytt bud som de mener vil øke sjansen for et kjøp. – Det betyr de trener å biffe opp budet på 60 millioner euro de ga for noen uker siden.

Antonio Rudigers kontrakt nærmer seg slutten, og han er ennå ikke fornyet på Stamford Bridge, og mange forventer at hans tid i Vest-London vil være over snart. Kounde skal være mannen til å erstatte ham.

Chelsea er fast på at han er mannen de vil ha, og de vil gjøre sitt ytterste for å få en avtale.

Newcastle og Diego Carlos
En uønsket konsekvens av Sevillas imponerende form de siste sesongene er at Premier Leagues pengesterke klubber kommer og banker på.

I januar var Newcastle nær ved å signere Diego Carlos for rundt 50 millioner euro, men Monchi og Sevilla nektet Magpies’ tilnærminger da de håper å gjøre en skikkelig dytt for La Liga tittelen denne sesongen.

Men klubben er klar over at Englands nyrike klubb kommer tilbake til sommeren for å signere forsvarsspilleren, noe som betyr at de kan miste både Carlos og Kounde til Premier League-klubber.

Les på Fransk Fotball: Florentino Perez og Al Khelaifi skal spise sammen på verdens beste restaurant