Har reist seg etter United-nedturen. (foto: inter, twitter)

Sanchez vil dessverre for alltid huskes for ukelønna og manglende prestasjoner hos Manchester United, men chileneren har reist seg etter flausen på Old Trafford. Hos Inter Milan har 30-åringen vært på banen i 108 kamper siden 2020 med 20 scoringer. I Supercoppa-finalen mot Jvuentus var det den chilenske løven som avgjørde kampen. Frankrikes nestebeste klubb er veldig klar for å hente Sanchez til Ligue 1.

Marseille har de siste ukene vært sterkt linket til Sanchez, på mandag kom bekreftelsen fra klubben at de ser for seg chileneren i Marseille-drakt.

LES: Går Haaland i næringa – deler ut Rolex til supporter etter Premier League-seier

-Han er en spiller vi har snakket med. Han er en spiller som matcher hva vil vil ha, begynner Marseillepresident Pablo Longoria til Amazon Prime.

-Det avhenger av Inter som er i en unik situasjon, så man skal alltid respekter disse klubbene, kommer det fra klubbpresidenten.

Sanchez var tydelig forrige sesong på at han er klar for mer.

-Sånn er mestere. Jo mer de spiller, jo bedre føler de seg. De kan gjøre noe andre ikke kan… Jeg har alltid sagt at jeg føler meg som en løve i bur når jeg ikke spiller. , forteller Sanchez. sa Sanchez til Sport Mediaset.

LES: Arnautovics bror bekrefter: «Det er sant, at det er bud»

Hos Marseille er det helt klart blinket ut en større rolle for Sanchez enn den han har på San Siro. Da står og faller det på Inter Milan. Noe sier oss at Sanchez sitter klar med koffertene pakket.