Premier League, here I come. (foto: Fabregas)

Som vi digget Cesc Fabregas i Premier League, først hos Arsenal, så Chelsea. Med et opphold hos Barcelona mellom spill hos de to byrivalene, ble han også delvis tilgitt av Arsenal-supporterne. 36-åringen har nå satt seg et hårete mål om å returnere til Premier League.

Fabregas er engasjert som assistenttrener hos Como (avsluttet spillerkarrieren i den italienske klubben) mens han jobber seg ferdig med trenerutdannelsen. Med Como på andreplass i Serie B og mulig opprykk til Serie A, har Fabregas valgt rett læringsarena.

LES: Arsenal har på plass neste store spiss!

Målet til en av fotballens gentlemen er krystallklart.

– Jeg går mine egne veier, men ambisjonen min er 100 prosent å en dag trene et topplag i Premier League og Champions League, begynner Fagregas til Evening Standard.

Altså, som trener for en av de største klubbene på balløya.

Men viser han skjønner dette kan og bør ta tid.

-Akkurat nå er det en lang vei å gå, jeg har akkurat begynt. Jeg føler meg privilegert av muligheten i Como og jeg føler meg bra her, avslutter Cesc Fabregas.

ENGELSKE KLUBBER: Agent varsler Arsenal-mål er klar hvis suksesstrener Ruben Amorim forlater klubben

Verdensmester og to ganger europamester, to ganger Premier League-tittel, La Liga-tittel og drøss av cuptitler. Når denne mannen har satt seg et mål, da gir han seg ikke før han når det.

Vi gleder oss til å ønske Cesc Fabregas tilbake i Premier League, skal vi si fire år?

Alt du trenger å vite: Arsenal – Aston Villa