Klar! (foto: celtic)

Kristoffer Ajer kom til Celtic i 2016, men var en tur på utlån forrige sesong i Kilmarnock. Nå har nordmannen hatt en så imponerende sesong med de skotske mesterne at 20-åringen nå etablerer seg i klubben.

– Jeg er fornøyd med å være en del av en av de største klubbene i verden. Det betyr mye for meg. Jeg vet at jeg har en framtid i klubben og jeg har utviklet med så mye her allerede takket være manageren, ledelsen og spillerne, sier Ajer.

Etter 30 kamper i hvitt og grønt, ble det nå skrevet under en 4-års-avtale med klubben.

– Jeg ville bli her i Celtic, og takk og pris så ville manageren og klubbledelse ha meg, sa Kristoffer Ajer til klubbens hjemmeside.

Gratulerer!

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp