Thiago Motta peker!

Det begynner å haste for Manchester United hvis de ønsker å bytte ut Erik ten Hag med Bologna-manager Thiago Motta. For hvis vi skal tro CalcioMercato har han allerede lovet bort sine tjenester til noen andre!

Den tidligere midtbanespilleren fra Barcelona, Inter Milan og Paris Saint-Germain, 41, har uventet Bologna på kurs for Champions League-fotball med laget på fjerde plass i Serie A.

Manchester United ligger på en 6.plass i Premier League og kommer ikke til å kvalifisere seg til Champions League.

Den italienske avisen Cazzetta dello Sport hevder United er interessert i å ansette den tidligere midtbanespilleren som klubbens nye manager.

Samtidig som Manchester United manager Erik ten Hag kjemper for å beholde jobben, trolig uten å lykkes er trolig også Massimiliano Allegri i ferd med å bli skilt fra sin også.

Juventus kommer ikke til å vinne Serie A denne sesongen og med det har kritikerne av manager Massimiliano Allegri fått fritt spillerom. Det samtidig som den 56 år gamle manageren begynner å bli sliten av at «den gamle dame» oppfører seg som en gjeng med revisorer på sommerfest.

De siste årene har vært slitsomme, med nytt styre etter økonomisk fanteri, interne konflikter, kaos rund eiere Agnelli-familien som vil tilbake i førersetet og den stadige irritasjonen av Paul Pogba som til slutt ble utestengt i fire år på grunn av doping.

Les: Potter orker ikke overta gigantklubb i fritt fall

Uansett hadde Max tenkt til å bli i Juventus frem til sommeren 2025 som er utløp av hans kontrakt, men nå er det mye som tyder på at han må forlate skuta om noen få uker. (Og cashe inn en gigantisk sluttpakke)

Uten å informere Massimiliano Allegri har styret i Juventus forhandlet med Bologna manager Thiago Motta og nå ifølge CalcioMercato blitt enig om en avtale bak ryggen til Allegri og hans støttespillere i klubben.

Thiago Motta har havnet på radaren til flere klubber denne sesongen ettersom Bologna viser seg sterke og nå med små budsjetter ligger på 4.plass i Serie A og har en Champions League-plass innen rekkevidde.

I tillegg er Thiago Motta på utgående kontrakt noe som gjør at de ikke er nødvendig å kjøpe han fri. Bologna ønsker å forlenge, men skjønner det kan vli vanskelig. Med klubber som Bayern München, Manchester United, AC Milan, Juventus og Barcelona på interesselista.

Les på F7: Solskjær i posisjon til et av karrierens tøffeste oppdrag

Søndag melder CalcioMercato at Motta er blitt enig med Juventus om å ta over klubben for neste sesong. Partene skal ha vært i kontinuerlig kontakt de siste ukene og nå har Motta kommet til enighet med Juventus sportsdirektør Cristiano Giuntoli som representerer «anti Max» folkene i klubben.