Har lært seg noen triks under Mourinho og Solskjær. (foto: united, twitter)

Michael Carrick fylte premieskapet sitt i løpet av tolv år som Manchester United-spiller, nå er trenerassistenten på vei inn i neste fase av karrieren. Som wingman til Solskjær var han med på nesten-prosjektet på Old Trafford, der Carrick avsluttet med å lede klubben i noen kamper før Ralf Rangnick lurte seg inn som vikar og «redningsmann». Nå er det klart for Carrick å stå på egne ben og hovedansvarlig for potensiell suksess eller nederlag.

Ifølge Sky Sports har Middlesbrough de siste førtiåtte timene gått inn i advanced talks med Carrick, der målet er å bli enige. Chris Wilder ble sendt på porten 3. oktober etter fem tap på de første 11 seriekampene og en exit i Carabao Cup i første runde mot Barnsley.

LES: Football-Insider: Steven Gerrard er ferdig

Michael Carrick kan ikke vifte med mer enn en solid fotballfaglig bakgrunn fra gressmatta, de nødvendige trenerkursene og noen år som assistent for Mourinho og Solskjær, men 41-åringen har i tillegg fått noe helt spesielt som har åpnet døra til Boro: Anbefaling av Gareth Southgate.

Ifølge Sky Sports har den engelske landslagstreneren brukt sin kontakter (spilte for klubben 2001-06, var manager for klubben 2006-09) og tette bånd til Boros styreleder Steve Gibson til å legge inn anbefalingen om å hente inn Michael Carrick. Som sagt, så gjort.

LES: Matt O’Riley skal hentes til Premier League

Da venter vi bare på bekreftelsen.