Sugde til seg hell og lykke fra Maradona.

Carlos Tevez har etterlatt seg et uutslettelig inntrykk i Premier League. Når argentineren brakte inn en helt vill energi i Premier League i tillegg til at han både spilte for United og City, da huskes du som spiller.

Etter Premier League-rundene hos West Ham, United og City, bar det til den Gamle Dama i Torino, før Boca Juniors bestemte seg i 2015 for å hente spilleren med kamper for tre av verdens største klubber.

Les: Det er sånn vi digger å se Neymar

Tevez bestemte seg etter én sesong at han ikke var helt klar for å returnere til hjemlandet likevel, og tok en sesong hos Shanghai Greenland.

I 2018 var det tilbake til Argentina og Boca. Denne sesongen har det blitt 17 kamper med 4 scoringer og 3 assists, så 37-åringen har fortsatt en rolle i Boca-troppen. Likevel, Tevez melder at han har bestemt seg for å sette på bremsen.

-Jeg vet ikke om jeg kan si at jeg stanser karrieren, for kanskje jeg får lyst til å spille igjen om tre måneder. Men jeg vil ikke bære Bocas farver, det kapitlet er avsluttet, sier Teves ifølge ESPN.

Tysk Fotball: Marko Grujic er sterkt ønsket i Bundesliga

-Jeg er i god form, men Boca har bruk for at jeg gir 120 prosent. Jeg kan ikke gi det til klubben idag. Jeg har ikke engang hatt tid til å sørge etter at min far døde, jeg kom tilbake for å spille med det samme. Nå har jeg bruk for tid vekk fra banen for å være sammen med familien min, avslutter Tevez.

En god beslutning. Likevel, ingen bør bli overrasket hvis Tevez returnerer om tre måneder. Batteriet er definitivt ikke helt tomt.

Les: Gareth Bale har avtalt den Store praten