For noen dager siden fortalte den argentinske spissen Carlos Tévez at han i en alder av 38 år ville avslutte karrieren som aktiv spiller. – Han har spilt for klubber som West Ham, Manchester United, Manchester City og Juventus samt et opphold i Kina som han omtalte som tidenes best betalte ferie.

Den lille spissen (171 cm) var på topp utrolig målfarlig, den siste perioden hos Boca Juniors som han spilte for som liten gutt ble ikke den hjemkomsten som alle ønsket. – Skader, sliten kropp og manglende form ble temaer i TV-Intervjuet han hadde tidligere i juni, hvor han fortalte om at det var slutt.

38 åringen som har en lang og imponerende karriere å se tilbake på har stått uten klubb det siste året. Carlos Tevez ble hentet til Europa av West Ham i 2006, men det var først på utlån hos Manchester United året etter han virkelig startet å sette sine spor i fotballverden. Spesielt overgangen fra den røde til den blå delen av Manchester etter to år på Old Trafford satte sinnene i kok.

Les: Alexandre Lacazette får med seg hyllest ut døra

Fansen var sikre på at Manchester United etter to år på lån fra West Ham ville lande en permanent avtale med Carlos Tevez. – Men i istedenfor gikk han til byrival Manchester City hvor han ble i fire år.

Den argentinske klubben Rosario Central melder i dag de skal trenes av Carlos Tévez, som de har signert en kontrakt med for ett år og noen måneder.

Les: Gerard Pique sender frekke forslag til Miss BoomBum bak ryggen til Shakira

Rosario Central spiller i den argentinske toppligaen og er etter fire runder på 22. plass. Serien inneholder hele 28 lag.