Carlo Ancelotti (foto: real, twitter)

Sist gang Carlo Ancelotti var manager for Real Madrid var Casemiro en av klubbens unge og lovende, mens Raphael Varane allerede var godt etablert på førstelaget.

Den italienske manageren og Real Madrid leker med ideen om å signere Raphael Varane og Casemiro tilbake fra Manchester United. Ancelotti kjenner de to svært godt og vet hvordan han skal få dem tilbake på topp.

Les: Gjør «alt i sin makt» for at drømmen om en Modric retur skal bli virkelig


Siden 2021 har Los Blancos hentet inn over 130 millioner euro fra salg av de to som var svært viktige i Real Madrid sin suksess. De har spilt nøkkelroller i deres La Liga og Champions League-suksesser det siste tiåret.

Varane spilte 360 kamper i alle konkurranser mellom 2011 og 2021 før de ble solgt for 40 millioner euro til Manchester United. Casemiro har 336 kamper mellom 2012 og 2023 inntil han valgte å ta på seg en ny utfordring på Old Trafford, og forlot Real Madrid for 70,65 millioner euro.

Transfermarkt har ved siste oppdatering estimert verdien av Raphael Varane til 25 millioner euro, mens Casmiro er nede i 30 millioner euro.

Til tross for suksessen i Spania, har ingen av spillerne vært i stand til å gjenskape i nærheten av det nivået av suksess siden de byttet til Theatre Of Dreams.

Selv om Varane har samlet 87 kamper for United, har det nye Red Devils-hierarkiet angivelig liten interesse i å aktivere en klausul for å forlenge kontrakten etter slutten av denne sesongen.

Når det gjelder Casemiro, skrev den brasilianske landslagsmannen vilkår frem til 2026, men han har konsekvent blitt koblet til en overgang fra United siden han ikke klarte å matche standardene for sitt første år i klubben.

Varane er naturlig nok det mest sannsynlige alternativet på grunn av hans sannsynlige frie agentstatus fra juli, og midtforsvaret er et område Real har blitt funnet lett i til tider denne sesongen på grunn av skader.

Når det gjelder Casemiro, ville en retur til Real gå imot hans tidligere ønske om å ta utfordringer andre steder, men Uniteds økonomiske stilling kan tilsi at de vil være åpne for et salg.

Sir Jim Ratcliffe – klubbens nye minoritetseier som nå er ansvarlig for fotballdriften – kan være interessert i å redusere klubbens lønnsregning betydelig, spesielt når det kommer til en spiller som nettopp har fylt 32 år.

Klubber i Saudi-Arabia har blitt kreditert med interesse for begge spillerne og ville realistisk sett være forberedt på å tilby et større gebyr for Casemiro enn Real eller en annen europeisk klubb.

Real er allerede godt fylt med opsjoner i maskinrommet, selv om det kan endre seg med Luka Modric ute av kontrakt på slutten av sesongen og usikkerhet gjenstår rundt pensjoneringsplanene for Toni Kroos.

Les: Tilbyr mer enn det Jürgen Klopp tjener og mye mer enn det Thomas Tuchel drar inn