(c) Bilde: FC Bayern München: Franck Ribéry og Robert Lewandowski

Helt siden før Carlo Ancelotti fikk sparken som Bayern München manager har deres aller største stjerne og topp 5 målscorer i Europa de 3 årene Robert Levanowski ønsket seg bort.

Ikke så farlig at det er Real Madrid lenger

Robert Levanowski har lenge hatt Real Madrid øverst på sin drømmeliste, men når det ikke har skjedd så langt og Bayern München vinner igjen med managerlegende Jupp Heynckes på plass haster det ikke.

Real Madrid president Florentino Perez skal ha brutt sin egen regel om å bare rekruttere unge spillere fordi han har ønsket seg den polske storscoreren som har rukket å bli 29 år.

Byttet av agent tyder på at det ikke nødvendigvis er Real Madrid som er Lewandowski sin drømmeklubb lenger. Det kan like gjerne være Barcelona eller Paris Saint-Germain. Den nye agenten Pini Zahavi som har gjort mye business med de to klubbene. – Sist med Neymar.

Real Madrid under Zinedine Zidane sin ledelse har etter en begredelig start på sesongen fått opp farten igjen, fortsetter suksessen og Zidane blir sittende i managerstolen, vil klubbens tiltrekningskraft øke igjen også for polske superstjerner.