Istedenfor å øse av sin visdom på Old Trafford etter Ralf Rangnick avsluttet sitt vikariat som manager for Manchester United valgte han å gå fullt inn i rollen som landslagssjef for Østerrike. – Et landslag som var i tilsvarende ruiner som han forlot de røde djevlene.

Første juni i år overtok han landslagsjefsjobben og allerede tre dager senere var det klart for Nations League kamp mot Kroatia, en kamp Østerrike vant 3 – 0. – Etter kampen ble Ralf Rangnick berømmet for sitt taktiske geni. Etter det har det ikke gått så bra med Østerrike som har fire poeng på fire kamper i Nations League.

Les: Chelsea puster på en milliard i sitt tredje bud

Fra start i to av de fire kampene 25 år gamle Sasa Kalajdzic som etter det startet å butte ble spurt om hvordan det var å spille for Ralf Rangnick, svaret var «fantastisk» og at Østerrike nå har noe stort på gang, vi må bare gi det litt tid.

Nå melder Sky i Tyskland at Wolverhampton har kommet i boks en den personlige avtalen med de to meter høye spissen og at Stuttgart skal i prinsippet akseptert budet på en kvart milliard.

Det blir en svært lukrativ handel for Stuttgart som i 2019 betalte den østeriske klubben FC Admira Wacker Mödling 17,5 millioner kroner.

Wolverhampton manager Bruno Lage er allerede presset etter en dårlig start på sesongen, tap mot Tottenham og Leeds og uavgjort mot Fulham er foreløpig status i årets Premier League sesong.

LES: Storscorer tilbake til Eliteserien