.Mannen for de gode tider.

De siste månedene har det blitt tydelig at Erik Ten Hag vil hente inn en av sesongens store overraskelser. Serie A-mester Kim Min-Jae har vist han er en midstopper tilpasset «moderne» engelsk og internasjonal fotball. Harry Maguire er spillertypen Ten Hag pusher ut, Napoli-spilleren skal hentes inn. Det har gått så langt at italiensk media hevder Premier League-klubben har blinket ut bolig til sørkoreaneren. Likevel, dette løpet er ikke over.

En fersk Champions League-klubb skal hente inn top level quality i flere posisjoner, inkludert midtforsvaret.

LES: Klubbdirektør føler seg skikkelig, skikkelig lurt

Newcastle sikret Champions League-billetten, nå skal det rigges for en tropp som ikke er fornøyd med hederlig innsats. Ifølge talkSPORT har Eddie Howe og gjengen siktet seg inn mot United-målet. Med en «hyggelig» utkjøpsklausul på 42 millioner pund som tvinger Napoli til salg, er det Min-Jae som må overbevises om hvilken klubb som passer ham best.

Manchester United får dermed steintøff konkurranse fra Premier League-klubben som det siste året har blitt en av de store rivalene. Begge har vist de bygger tropp til å ta Premier League-tittelen, begge har Champions League-spill å friste med.

LES OGSÅ: Går fra United-benken til et av verdens råeste byderbys