Gianluigi Buffon gleder seg stort på vegne av gamleklubben.

Dusan Vlahovic har gått litt under radaren sammenlignet med Kylian Mbappé og Erling Haaland, men for Juventus-legenden Gianluigi Buffon har Juve nå skaffet seg en angrepsspiller fra samme hylle som de to superstjernene.

På fredag var den serbiske landslagsspilleren på fysisk test hos Juventus før den formelle signaturen kommer på plass. Serie A-nestor og Juventus-ikon Buffon setter ord på betydningen signeringen har for Juve.

Les: Ousmane Dembélé gir etter for press

-Det er kjempestort og overraskende. Vlahovic er den beste unge spilleren i verden sammen med Haaland og Mbappé. Han er i utviklingen til å bli en nier med sterk fysikk og er dynamisk, sier Buffon til La Gazzetta Dell Sport.

Power

På spørsmål om Paulo Dybala nå bør finne utgangsdøra, svarer Buffon:

-Hvis jeg var Dybala ville jeg bli, selv om jeg fikk mindre, men bare hvis han føler seg verdsatt. Og hvis jeg var Juventus, så ville jeg være meget spent på å se angrepsduoen med Vlahovic og Dybala.

49 scoringer på 108 kamper for Vlahovic er på papiret ikke på Haaland -og Mbappé nivå, men når klubben Fiorentina har hatt sine utfordringer med å komme seg inn blant de ti beste i Serie A, da er potensialet enormt.

Landet i Torino. (foto: Juventus, twitter)

Les: The Athletic: Liverpool forbi Tottenham, har vunnet kampen om neste store i Premier League

Buffon vet hva han snakker om.