Joao Neves og landslagskamerat Bruno Fernandes

Det er nok en skjebnedag igjen for Manchester United manager Erik ten Hag. – I dag er det klart for møte med Brentford på Gtech Community Stadium.

Bruno Fernandes jobber på høygir for å hjelpe Manchester United med å signere ettertraktet stjerne vel vitende at det kreves ekstra for å lange en spiller som har mål om å bli ‘komplett spiller’. Kapteinen skal allerede signalisert at han ikke drar noen steder uansett hva som skjer med Erik ten Hag.

Les: Manchester United tenker å overby Barcelona for en utrolig erstatning for Casemiro

Landsmann Joao Neves er sterkt ønsket på Old Trafford og Fernandes skal fungere som en døråpner.’ i Manchester United, ifølge rapporter.’ Fernandes selv fulgte i fotsporene til Cristiano Ronaldo ved å signere for Man Utd i januar 2020. Den offensive midtbanespilleren har vært en integrert spiller for de røde djevlene siden den gang, etter å ha registrert 72 mål og 63 assists i 223 kamper i alle konkurranser.

Fernandes ble også utnevnt til Man Utd-kaptein i fjor sommer etter at manager Erik ten Hag fratok Harry Maguire armbindet.

Manchester United har i lengre tid fulgt Benfica-duoen Neves og Antonio Silva.

Man Utd har blitt tippet til å knuse overgangsrekorden ved å matche Neves’ enorme utkjøpsklausul på 120 millioner euro

Ifølge rapporter i Portugal fungerer 29-åringen som en «agent» for å hjelpe Man Utd med å vinne løpet for Neves.

Ikke bare prøver Fernandes å overbevise Neves om at Old Trafford er det perfekte reisemålet for ham, playmakeren oppfordrer også Man Utd-tjenestemenn til å legge inn et tilbud for Neves.

    Mens han var på internasjonal tjeneste, ble Fernandes spurt om tenåringens raske oppgang. Han svarte : «Jeg vet ikke om Man Utd-ryktene er sanne, men jeg vet at han er klar for det store hoppet.

    Les på F7: Avengers stjerne tilbudt rollen som James Bond

    «Han er en utmerket spiller, han er med på landslaget. Det er også derfor de store klubbene er ute etter ham.»

    Etter at Neves scoret et sjeldent hodemål under Benficas seier over Chaves på fredag, skisserte 19-åringen drømmen om å bli en stjerne på verdensnivå.