Bruno Fernandes til venstre og Thomas Tuchel til høyre

Manchester United kaptein Bruno Fernandes har nylig blitt koblet til en exit fra Old Trafford. Nå har historien tatt en tvist takket være Thomas Tuchel.

Denne uken ble portugiserens fremtid satt i tvil etter at det ble rapportert at klubber i Saudi-Arabia har sendt en delegasjon til England for å hente fire Premier League-stjerner, inkludert Fernandes, Casemiro, Alisson Becker og Ederson.

Cristiano Ronaldo har oppfordret Al Nassr til å signere landslagskamerat Bruno Fernandes fra Old Trafford-klubben denne sommeren.

Les: Nå har femte (!) trener takker nei til Bayern München – hvorfor ikke bare ringe Ole Gunnar Solskjær med en gang?

I følge Caught Offside, kan Fernandes forlate United for den tyske Bundesliga-giganten Bayern München i løpet av sommerens overgangsvindu. – Hvis og bare hvis Thomas Tuchel fortsetter som manager.

Den tyske journalisten Christian Falk hadde følgende kommentar: «Faktisk liker det nåværende trenerteamet denne spilleren, spesielt karakteren hans og spillestilen hans.

«Sjefene, derimot, lurer på hvor Fernandes bør spille i det nåværende laget. Dette spørsmålet vil sannsynligvis føre til interne diskusjoner hvis Tuchel blir i FC Bayern.

Det har vært rapporter de siste ukene om at Bayern vurderer å fortsette med Tuchel som manager. Mannen selv avslørte imidlertid fredag at han forlater den bayerske klubben etter denne sesongen.

Les på F7: Lego kommer med et episk, gigantisk og ondt «Lord of the Rings» sett

Han sa: «Dette er min siste pressekonferanse på Säbener Straße.

«Det var samtaler, men vi kom ikke til enighet, så avgjørelsen fra februar står fortsatt.»

Dette kan være gode nyheter for United-fansen ettersom en overgang til Bayern for Fernandes nå kan være på baksiden etter Tuchels avgjørelse.

Tilbake i oktober snakket Fernandes om hvordan han følte å spille sammen med Ronaldo.

Han sa: «Har jeg en forestilling om at jeg spiller sammen med en historieskaper? Nei, jeg har ingen forestilling, jeg har vissheten! Vi er alle klar over det.

«Vi forstår alle kraften og innvirkningen Ronaldo har, kraften og innvirkningen Ronaldo har hatt på fremtiden til mange av oss portugisiske spillere, mulighetene han har skapt for fremtidige generasjoner av spillere, måten andre begynte å se på Portugal.»

Fernandes la til: «De hadde allerede begynt å se på oss med mer respekt, men alt Ronaldo oppnådde betydde at navnet vårt var mer fryktet, og åpenbart er vi takknemlige for å ha levd i denne epoken, fordi det var et privilegium for oss å se Cristiano spille. og samtidig hadde jeg sjansen til å spille sammen med ham.»

Les på Radiotango: KAIZERS ORCHESTRA ANNONSERER SIN FØRSTE TURNÉ I USA

Litt usikker på om dette er en god eller dårlig nyhet. – Thomas Tuchel er nå ledig på markedet til å overta etter Erik ten Hag!.