For anledningen i Las Vegas. (foto: chelsea, twitter)

Det er hvertfall en ting som ikke endret seg med eierskiftet hos Chelsea. Samme spiller som var ønsket i 2016, dro lørdag på seg Chelsea-drakta for første gang.

Andreas Christensen og Antonio Rüdiger er historie på Stamford Bridge etter et langdrygt forhandlingsløp det siste året. På lørdag entret den senegalesiske landslagskapteinen scenen på Stamford Bridge, eller rettere sagt Las Vegas, iført den blå drakta.

LES: Samme dag som Lewandowski er bekreftet på vei til Barcelona, stenger Bayern kontant døra for Ronaldo

Kalidou Koulibaly skal få Chelsea-supporterne så fort som mulig til å miste savnet etter spesielt Rüdiger.

Midtstopperen ble hentet til Napoli fra Genk tilbake i juli 2014. Nå, 451 kamper senere med 18 scoringer og 13 assists senere, kan 31-åringen fortelle om Chelseas tålmodige jakt på signaturen hans.

-Chelsea kom første gang og ville ha meg i 2016, men det gikk ikke opp den gangen. Da de kom nå, aksepterte jeg tilbudet, fordi de virkelig ville ha meg til Premier League og spille for dem, sier midtstopperen til klubbens hjemmeside.

Som legger til at det alltid har vært en drøm å spille i Premier League. På lørdag fikk han seg i tillegg en sightseeing i Las Vegas sammen med resten av Chelsea-troppen på USA tour.

LES: Arsenal selger milliardflopp på billigsalg

Vel, seks år etter første forsøk er en av verdens tøffeste midstoppere på plass i verdens tøffeste liga. Vi kan knapt vente.