Robert Lewandowski

Bayern München fikk det nesten helt som de ville, bare 5 millioner av kjøpesummen på 50 millioner euro defineres som tillegg. – I dag presenterer Barcelona Robert Lewandowski

I flere uker har Barcelona forsøkt å få ned summen basert på at det vare var et år igjen av kontrakten.

Lewandowski har signert en treårskontrakt som vil ha opsjon på ett år til, mens lønnen hans vil være rundt 9 millioner euro netto, nesten det samme som det han mottok i Tyskland.

Les: Samme dag som Lewandowski er bekreftet på vei til Barcelona, stenger Bayern kontant døra for Ronaldo


Den katalanske klubben la ut en uttalelse på deres offisielle nettside, kort tid etter at Bayern München-direktørene også hadde bekreftet avtalen.

«Barcelona og Bayern München har kommet til en prinsipiell avtale om overgangen til Robert Lewandowski, avhengig av at spilleren går gjennom en medisinsk behandling og kontrakter blir signert,»

«Spissen fra Polen skiller seg ut for sine målscoringsevner. Inne i boksen har han alle verktøyene for å gjøre ham til en vanskelig spiss å lese ettersom han kan finne nettet med hodet og begge føttene med like presisjon.

«Hans tekniske kvaliteter gjør også at han kan knytte seg godt utenfor boksen også. Lewandowski vil bringe mål, erfaring og kunnskap til Barcelona-angrepet.»

Fredag ​​kveld ble avtalen til slutt inngått og Lewandowski følger Pablo Torre, Andreas Christensen, Franck Kessie og Raphinha inn døren på Camp Nou.

LES: Frenkie de Jong blir med til USA

Den polske spissen vil snart slå seg sammen med sine nye Barcelona-lagkamerater i USA, hvor de har sin pre-season tour.